The AcSent professionals

The knowledge and methodology of the AcSent Group resides in its professionals and the teams trained by them. The main members are:

 


Carmen Amorós Azpilicueta
Psicòloga clínica, Psicoterapeuta i consultora d’organitzacions (Modelo Tavistock). Autora Mètode Acsent Familes i Mètode Acsent Organitzacions

Read more

Especialista en Psicodiagnòstic. Experta en Primera Infància i Atenció Precoç. Experta en Acolliments Familiars i Adopcions. Supervisora, Docent i Consultora en Serveis Soci-sanitaris d’Infància i família (E.A.I.A, CDIAP’S, Guarderies, Serveis pediàtrics, etc. …). Així com de Centres d’Acollida i Residencials d’infants en desemparament. Supervisora i docent de Serveis d’Acolliments Familiars i Adopcions. Ex-consultora de la DGAIA de la Generalitat de Catalunya. Ha col·laborat amb la Diputació i l’Ajuntament de Barcelona, amb la Creu Roja Espanyola, amb Fundacions Privades i amb els Serveis Socials d’altres comunitats. Direcció de Seminaris d’Observació de Nadons i de Nens en diferents àmbits. Direcció de Tallers d’observació i comprensió de l’infant/pacient, amb pediatres i infermeres de diferents Centres Sanitaris de Barcelona. Ex-professora de la Facultat de Psicologia de la UB. En l’actualitat col•labora en Màsters i Postgraus en temes d’Infància i Família. (Universitat de Barcelona i Universitat Ramon Llull). Diverses conferències a Espanya i l’Estranger; així com diverses publicacions sobre aquests temes. Fundadora i Directora de Grup Acsent.

Antoni Calvo López
Psicòleg Clínic. Psicoterapeuta

Read more

Psicoterapeuta Familiar. Mediador. Director de la Fundación Galatea. Director del programa de Protecció Social del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. Ex-sots Director General de la DGAIA ( del 94 al 98).Membre d’AcSent.
user
Jaume Funes Artiaga
Psicòleg

Read more

Educador. Periodista. Exadjunt al Síndic de Greuges per la Defensa dels Drets dels Infants a Catalunya. Membre d’AcSent.

Cristina Ribera
Psicòloga Clínica i Psicoterapeuta. Especialista en Psicodiagnòstic

Read more

Especialista en Test de Rorschach. Membre Col·laboradora en l’Equip Cintra. Cofundadora del servei d’Assistència psicològica de l’Unitat de Patologies de Creixement de ICATME-Dexeus. Ha col·laborat amb l’Hospital General Universitari de Laval (França). Experta en Assessorament Escolar. Membre de la SCRIMP-SERYMP, de la FEAP i de Grup AcSent. Col·laboració amb la Formació de Mestres a la Universitat Ramon Llull. Col·laboradora del Màster “Patologia del Llenguatge” organitzat per l’Escola de Patologia del Llenguatge de l’Hospital de Sant Pau i la Fundació Robert. Col·laboració en diverses investigacions a través del Mètode Projectiu Rorschach. Temes investigats: (Disfèmies, Maduresa precoç, trastorns de pensament, organitzacions psicòtiques en nens …). Psicodiagnòstics per Peritatges Judicials. Psicodiagnòstic en Selecció de professionals per a càrrecs de responsabilitat. Diverses presentacions de treballs amb Rorschach en Symposium i Congressos.

Pere-Jaume Serra Renom
Psicòleg Clínic. Psicoterapeuta. Consultor d’Organitzacions

Read more

Especialista en el Treball amb Parelles i famílies. Membre fundador del Centre Emili Mira. Membre fundador i Didacta de l’ACPP. Exdirector de Màsters a la Universitat de Girona. Docent dels Seminaris de Parella, Postkleinianos, Psicopatologia i de la Supervisió dels Màsters de la Universitat de Girona. Assessor escolar. Ex-col·laborador de la DGAIA de la Generalitat de Catalunya, en la Selecció de Pares Adoptius. Membre de Grup Acsent.

Carme Vilaginés Ortet
Psicòloga clínica. Psicoterapeuta

Read more

Especialista en el Treball amb Parelles i Famílies. Ex-col·laboradora de la DGAIA en la Selecció de Pares Adoptius. Membre fundadora del Centre Emili Mira. Membre d’AcSent. Consultora d’Organitzacions.

Joan Manuel Blanqué
Metge i Psiquiatra. Psicoterapeuta. Consultor Institucional

Read more

Expert en grups. Docent de l’ACPP: Director de Seminaris experiencials. Ex coordinador del Programa de Psicosi incipient del Centre de Salut Mental de Montjuïc de la Fundació Hospital Sant Pere Claver. Professor del Seminari “Importància dels aspectes psicològics en l’assistència mèdica” de l’assignatura “Relació metge – pacient” del segon curs del grau de Medicina de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Expert en organitzacions.
Membre de Grup Acsent.

Ana Mª Barbero Sans
Metgessa pediatra

Read more

treballant a l’ICS des de 1997. Membre de la Societat Catalana de pediatría, la Asociación Española de Pediatria i les seves Societats de Psiquiatría Infantil i de Pediatría Social. Psicoterapeuta grupal i familiar i grupoanalista, membre Titular de APAG (Asociación de Psicoterapia Analítica Grupal) i de FEAP. Conductora de grups multifamiliars d’acompanyament a la criança en l’Àmbit de l’Atenció Primària i en l’àmbit educatiu, docent de conducció grupal i prevenció de burn-out.

Ma. Teresa Roura Fernández
Psicòloga clínica i Psicoterapeuta acreditada per l’EFPA. Especialista en Psicodiagnòstic

Read more

Professora del Test de Rorschach. Membre de la SCRIMP – SERYMP i de Grup AcSent. Col·labora: a Cintra-Psicologia. A ESPORA (Acció Solidària en Salut Mental Comunitària). A Càritas (Atenció Psicològica a nens). Membre de l’Equip Tècnic en CIS Salut Mental.

Pere Farran Maura
Psicòleg

Read more

Màster en Psicopatologia Clínica (Fundació Vidal i Barraquer). Postgrau a l’Institut d’Estudis en Psicosomàtica de Barcelona (IEPB).
Rosa-Iglesias
Rosa Iglesias Palau
Mestra

Read more

Mestra d’Educació Primària durant 36 anys.
Formada com educadora especialitzada a la UAB. Amb pràctica dins del món de l’autisme al Centre Bellaire de Bellaterra.Directora del centre públic Pau Picasso de Barberà del Vallès durant 12 anys.Convençuda de que l’escola ordinària ha de ser el més inclusiva possible, la meva dedicació durant els últims 10 anys de docència, ha estat com a mestra de l’aula d’ E. Especial de l’escola pública FortPienc de Barcelona (escola amb un funcionament altament inclusiu).Membre d’AcSent.
Vicente-Llibrer
Vicente Llibrer Suay
Metge, Psiquiatre, Psicoanalista i Psicoterapeuta

Read more

Psicoanalista de la SEP i de la IPA.
Ex-membre de l’Equip d’Atenció al Menor de la Fundació Hospital Sant Pere Claver.
Ex-supervisor Docent del Màster en Psicoteràpia Psicoanalítica.
Ex-Supervisor clínic en diferents equips de salut mental i d’atenció a les dones, tant municipals com privats.
Psiquiatra i Psicoterapeuta de l’ex-equip de Salut Mental Municipal de l’Hospitalet de Llobregat. Membre d’ ACSENT.