Professionals d’AcSent

El coneixement i la metodologia d’Accent resideixen en els seus professionals i equips als quals aquests formen. Aquests són els seus principals membres:

 


Carmen Amorós Azpilicueta
Psicòloga Clínica. Psicoterapeuta

Llegir més

Experta en Primera Infància i Atenció precoç.
Consultora d’Organitzacions (Model Tavistock). Supervisora, Docent i Consultora en Serveis Soci-sanitaris d’Infància, de Centres d’Acollida i Residencials d’infants en desemparament. Experta en Acolliments Familiars i Adopcions. Membre Fundadora del Grup AcSent.
Autora del Mètode Acsent Famílies i del Mètode AcSent Organitzacions (per intervenir en: Guarderies Infantils, Serveis d’Atenció Primària de Pediatria, Unitats de Neonatologia, serveis pediàtrics en Hospitals i Centres d’Acollida i Residencials per a nens en desemparament).
Ha col·laborat i col·labora amb la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona (EAIAS, Guarderies infantils, Serveis d’Atenció Precoç i Equips de Serveis Socials).
També ha col·laborat amb la Creu Roja Espanyola, amb Fundacions Privades i amb els Serveis Socials d’altres Comunitats.
Experiència de Grups de Pares en situació de pre-adopció.
Direcció de Seminaris d’observació de Nadons i de Nens en diferents àmbits i amb professionals que intervenen en infància i família des de diferents disciplines.
Direcció de Tallers d’observació i comprensió de l’infant, amb pediatres i infermeres que intervenen en diferents centres sanitaris de Barcelona.
Col·laboracions en Màsters i Postgraus en temes d’Infància i Família (Universitat Ramon Llull, Universitat de Barcelona, Universitat de Palma de Mallorca i ISEP).
Diverses conferències a Espanya i a l’estranger.

Antoni Calvo López
Psicòleg Clínic. Psicoterapeuta

Llegir més

Psicoterapeyta Familiar. Mediador. Director del programa de Protecció Social del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. Ex-sots Director General de la DGAIA ( del 94 al 98).Membre d’AcSent.
user
Jaume Funes Artiaga
Psicòleg

Llegir més

Educador. Periodista. Exadjunt al Síndic de Greuges per la Defensa dels Drets dels Infants a Catalunya. Membre d’AcSent.

Cristina Ribera
Psicòloga Clínica. Psicoterapeuta

Llegir més

Membre Col·laboradora en l’Equip Cintra. Cofundadora del servei d’Assistència psicològica de la Unitat de Patologies del Creixement de ICATME-Dexeus. “Psicòleg de Institució” de l’Hospital General Universitari, Laval – França. Especialista en Assessorament Escolar. Membre de la SCRIMP-SERYMP, de la FEAP i de AcSent. Especialista en Test d’Rorschach. Colaboración amb la Formació de Mestres a la Universitat Ramon LLull. Col·laboradora del Màster “Patologia del Llenguatge” organitzat per l’escola de Patologia del Llenguatge de l’Hospital de Sant Pau i la Fundació Robert. Col·laboració en diverses recerques a través del Mètode Projectiu Rorschach. Temes investigats: (Disfèmies, Maduresa precoç, trastorns de pensament, organitzacions psicòtiques en nens …). Psicodiagnòstics per Peritatges Judicials. Psicodiagnòstic per Selecció de professionals per a càrrecs de responsabilitat. Vàries presentacions de treballs amb Rorschach en Symposia i Congressos.

Pere-Jaume Serra Renom
Psicòleg Clínic. Psicoterapeuta

Llegir més

Consultor d’Organitzacions. Especialista en el Treball amb Parelles i Famílies. Ex-col·laborador de la DGAIA en la Selecció de Pares Adoptius. Membre fundador del Centre Emili Mira. Membre d’AcSent.

Carme Vilaginés Ortet
Psicòloga clínica. Psicoterapeuta

Llegir més

Especialista en el Treball amb Parelles i Famílies. Ex-col·laboradora de la DGAIA en la Selecció de Pares Adoptius. Membre fundadora del Centre Emili Mira. Membre d’AcSent. Consultora d’Organitzacions.

Joan Manuel Blanqué
Metge psiquiatre. Psicoterapeuta

Llegir més

Expert en grups i consultor institucional. Coordinador de la Secció de formació de dinàmica grupal de l’Associació Catalana de Psicoteràpia psicoanalític. Organitzador de Seminaris experiencials. Ex- coordinador del Programa de Psicosi incipient del Centre de S.Mental de Montjuic de la Fundació Hospital S. Pere Claver. Professor del Seminari “Importància dels aspectes psicològics en l’assistència mèdica” de l’assignatura “Relació metge – pacient” del segon Curs del grau de Medecina de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, durant els anys 2009,2010, 2011,2012 i 2013i 2014. Col·laborador del equip docent dels Estudis de Practicum 1 de Tercer del Grau de Psicologia. Tallers: “Itinerari intervenció àmbit sanitari clínic”. Març 2012.i 2013 “Taller experiencial de psicosis”.

Ana Mª Barbero Sans
Metgessa pediatra

Llegir més

treballant a l’ICS des de 1997. Membre de la Societat Catalana de pediatría, la Asociación Española de Pediatria i les seves Societats de Psiquiatría Infantil i de Pediatría Social. Psicoterapeuta grupal i familiar i grupoanalista, membre Titular de APAG (Asociación de Psicoterapia Analítica Grupal) i de FEAP. Conductora de grups multifamiliars d’acompanyament a la criança en l’Àmbit de l’Atenció Primària i en l’àmbit educatiu, docent de conducció grupal i prevenció de burn-out

Ma. Teresa Roura Fernández
Psicòloga. Psicoterapeuta

Llegir més

Membre de la SCRIMP-SERYMP i d’AcSent. Especialista en Test de Rorschach.

Pere Farran Maura
Psicòleg

Llegir més

Màster en Psicopatologia Clínica (Fundació Vidal i Barraquer). Postgrau a l’Institut d’Estudis en Psicosomàtica de Barcelona (IEPB).
Rosa-Iglesias
Rosa Iglesias Palau
Mestra

Llegir més

Mestra d’Educació Primària durant 36 anys.
Formada com educadora especialitzada a la UAB. Amb pràctica dins del món de l’autisme al Centre Bellaire de Bellaterra.Directora del centre públic Pau Picasso de Barberà del Vallès durant 12 anys.Convençuda de que l’escola ordinària ha de ser el més inclusiva possible, la meva dedicació durant els últims 10 anys de docència, ha estat com a mestra de l’aula d’ E. Especial de l’escola pública FortPienc de Barcelona (escola amb un funcionament altament inclusiu).Membre d’AcSent.
Vicente-Llibrer
Vicente Llibrer Suay
Metge psiquiatre. Psicoanalista SEP-IPA. Psicoterapeuta